Kayıtlar

Mayıs 1, 2022 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Trek to Yomi Türkçe Yama

Resim
  BU OYUN HAKKINDA Genç kılıç ustası Hiroki, ölüm döşeğindeki ustasına kasabasını ve sevdiği insanları tüm tehlikelere karşı koruyacağına dair söz vermişti. Yaşadığı trajedilere karşın görevine hâlâ sıkı sıkıya bağlı bu yalnız samurayın, kendiyle yüzleşmek ve alacağı yolu belirlemek için yaşam ve ölümün ötesine yolculuk etmesi gerekiyor. Sinematik Sunum Klasik samuray filmlerinden esinlenilmiş nefes kesici kamera açıları ve çarpıcı görsellerle, Trek to Yomi gerçek bir sinema deneyimi sunuyor. Zarif Dövüş Sahneleri Geleneksel samuray silahlarının modernleştirilmesiyle oluşturulmuş dövüş sistemiyle tehlikeli kılıç ustaları ve doğaüstü varlıklarla savaş. Efsanevi Hikâye Anlatımı Kötülük karşısında ayakta kalmayı başaramayan Hiroki'nin, korumaya yemin ettiği insanları kurtarmak için cesurca geri döndüğü büyüleyici hikâyesini deneyimle. Heyecan Verici Müzikler Kendini tam anlamıyla feodal Japonya ortamında hissetmen için özenle hazırlanan unutulmaz müziklerle aksiyonu ve hüznü doya doya

Yeni Mafia, Hangar 13 Tarafından Unreal Engine 5 Üzerinde Geliştiriliyor

Resim
2K Games ve Hangar 13 henüz yeni bir Mafia'nın geliştirildiğini açıklamadı, ancak Kotaku, serideki yeni bir oyun üzerinde çalışmanın şimdiden başladığını garanti ediyor. Hangar 13'ün kurucusunun ayrıldığına dair son duyuruya yeni Mafya hakkında bilgi eşlik etmedi, sadece 2K Games'in yeni yönetime çeşitli bitmemiş projeler üzerinde çalışması için güvendiği söylendi. Ancak Kotaku, video oyun endüstrisinden yeni hedefler peşinde koşan Hayden Blackman'ın ayrılışının, yeni Mafya'nın gelişiminin başladığı bir zamanda geldiğini iddia ediyor.  Kotaku, kaynaklarının Hayden'ın yeni Mafya ilk aşamalarındayken ayrıldığını söylediğini, ancak projeden ne bekleyeceğine dair ayrıntıları paylaşmadığını söyledi.  Son zamanlarda remaster'lar için kullanılan Mafia III motoru yerine Unreal Engine 5'te geliştirme planlanıyor.  Oyunun orijinal Mafia üçlemesinin bir prequel olması bekleniyor. Hangar 13, 3 takımdan oluşuyor ve liderlik, şimdiye kadar Brighton'da takımı yönet

Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı

Resim
    Microsoft, Mayıs ayı başında Xbox Game Pass'e eklenecek oyunları duyurdu. Duyurulan oyunlar arasında, Trek to Yomi, Citizen Sleeper, Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition ve daha fazlası yer alıyor.   Bugünden itibaren mevcut olan oyunlar   - Loot River (Bulut, Konsol ve PC)   5 Mayıs   - Trek to Yomi (Bulut, Konsol ve PC) - Citizen Sleeper (Bulut, Konsol ve PC)   10 Mayıs   - Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition (Bulut, Konsol ve PC) - Eiyuden Chronicle: Rising (Bulut, Konsol ve PC) - This War of Mine: Final Cut (Bulut, Konsol ve PC)   12 Mayıs   - NHL 22 (Konsol)   10 Mayıs'ta platformdan ayrılacak oyunlar   - Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition (Bulut ve Konsol)   15 Mayıs'ta platformdan ayrılacak oyunlar   - Enter The Gungeon (Bulut, Konsol ve PC) - Final Fantasy X | X-2 HD Remaster (Konsol ve PC) - Remnant: From the Ashes (Bulut, Konsol ve PC) - Steep (Bulut ve Konsol) - The Catch: Carp and Coarse (Bulut, Konsol ve PC)

Prince of Persia: The Sands of Time Remake Ubisoft Montreal Tarafından Geliştiriliyor

Resim
Ubisoft, Prince of Persia: The Sands of Time'ın 2020'de yeniden çevrimini duyurduğunda, ilk büyük projelerini gururla sergileyen Pune ve Mumbai'deki stüdyolar tarafından geliştiriliyordu.  Ancak o zamandan beri oyun sürekli sorunlar yaşadı ve çıkışı sürekli ertelendi.  Açıkçası, Fransız şirketinin kendisi bundan bıktı. Ubisoft, Twitter'da, orijinal üçlemeyi de yaratan Montreal merkezli büyük stüdyonun, artık her şeyin plana göre gitmesini sağlamak için Prince of Persia: The Sands of Time Remake'i geliştirme sorumluluğunu üstlendiğini açıkladı.

Söylenti: PC ve Yeni Nesil Konsollar için Red Dead Redemption'ın Güncellenmiş bir Sürümü Mayıs Ayında Duyurulacak

Resim
İçerideki bazı kişiler, Rockstar Games'in Red Dead Redemption'ın ilk bölümünün güncellenmiş bir sürümünün yeni platformlarda yayınlanmasından vazgeçmediğini iddia ediyor.  Geliştiriciler hala oyunun remaster/remake'i üzerinde çalışıyorlar ve bu ay açıklayacaklar. Duyurunun Red Dead Online için yeni bir büyük güncelleme ile birlikte olacağı bildiriliyor.  Red Dead Redemption'ın güncellenmiş bir sürümü, 18 Mayıs'ta, tam yıl dönümü tarihi için tam zamanında gösterilecek - oyunun PlayStation 3 ve Xbox 360'ta yayınlanmasından 12 yıl sonra. Red Dead Redemption'ın yeni sürümü, yeni nesil konsollara odaklanacak, ancak PC'de de görünecek.  Muhtemelen oyunun çıkışı 2022'nin sonlarında veya 2023'ün başlarında gerçekleşecek.