Yeni Mafia, Hangar 13 Tarafından Unreal Engine 5 Üzerinde Geliştiriliyor

2K Games ve Hangar 13 henüz yeni bir Mafia'nın geliştirildiğini açıklamadı, ancak Kotaku, serideki yeni bir oyun üzerinde çalışmanın şimdiden başladığını garanti ediyor.

Hangar 13'ün kurucusunun ayrıldığına dair son duyuruya yeni Mafya hakkında bilgi eşlik etmedi, sadece 2K Games'in yeni yönetime çeşitli bitmemiş projeler üzerinde çalışması için güvendiği söylendi.

Ancak Kotaku, video oyun endüstrisinden yeni hedefler peşinde koşan Hayden Blackman'ın ayrılışının, yeni Mafya'nın gelişiminin başladığı bir zamanda geldiğini iddia ediyor. Kotaku, kaynaklarının Hayden'ın yeni Mafya ilk aşamalarındayken ayrıldığını söylediğini, ancak projeden ne bekleyeceğine dair ayrıntıları paylaşmadığını söyledi. Son zamanlarda remaster'lar için kullanılan Mafia III motoru yerine Unreal Engine 5'te geliştirme planlanıyor. Oyunun orijinal Mafia üçlemesinin bir prequel olması bekleniyor.

Hangar 13, 3 takımdan oluşuyor ve liderlik, şimdiye kadar Brighton'da takımı yöneten Nick Baines'e devredildi. Baines, sektörde 30 yılı aşkın deneyime sahip bir emektardır ve özgeçmişinde dikkate değer projeleri vardır. Mafya üçlemesinin ana geliştirme liderlerinden biriydi ve serideki ilk oyunun yeniden çevrimiydi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama