En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

 


Tarihin unutulmuş sayfalarından Adalia de Volador geliyor ! Efsanevi kabadayı. Atılgan maceracı. Halkın kahramanı.

Kılıç dövüşü, hiciv ve maskaralıklarla dolu cesur maceralarında Adalia olarak oynayın. Zalim Kont Duke'e meydan okuyun ve zulme gösterişle karşı çıkın ! Güzelce boyanmış mekanlar, karizmatik karakterler ve şaşırtıcı miktardaki savaş şakaları, sizi gösterişli komedinin

altın çağına taşıyacak O halde kılıcınızı bileyin, botlarınızı ve şapkanızı alın ve komik, aksiyon dolu bir gösteriye atılın!



Yetenekli Eskrim

Zafere giden yolda savuşturun, karşılık verin ve hamle yapın! Panache Sayacınızı doldurmak ve özel becerilerin kilidini açmak için stil sahibi bir şekilde savaşın! Ama günü kazanmak için kılıcınızdan daha fazlasına ihtiyacınız olacak…

Uyum Sağlayın ve Doğaçlama Yapın

Zorlu, sürekli değişen dövüşler, düşmanlarınızı rahatsız etmek için sizi kurnazlığınıza ve akrobasi becerilerinize güvenmeye itiyor. Onlarla oynamak ve dövüş tarzınızı ifade etmek için zayıf yönlerini öğrenin.

Çevreyle Deney Yapın

Savaş alanları, haylazlık yaratma ve üstünlük kazanma fırsatlarıyla dolu oyun alanlarıdır. Dönen fıçılardan düşen avizelere kadar çeşitli nesnelerle düşmanları şaşırtın, sersemletin veya onlardan kaçının.

Arena Modu

Arena modunda oyunun kurallarını değiştiren çılgın değiştiricilerin ve yeni dövüş durumlarının kilidini açın. Düşman dalgalarına karşı yeteneğinizi test etmek için rastgele senaryoları oynayın ve tekrar oynatın!

Tiyatro Karakterleri

Gösterişli oyuncu kadrosu ekranı kamaştırıyor! Adalia ve rakipleri, her bir hareketinize karşılık veriyor ve dövüşün akışı sırasında esprili sözler söylüyorlar.

Hikaye Bölümleri

Tamamlanacak benzersiz zorluklar ve ortaya çıkarılacak sırlarla Adalia'nın hikayelerini keşfedin. Pazar yerlerinde, zindanlarda ve saraylarda savaşın: Dünya, destansı düellolarınız için bir sahne!


EMEĞİ GEÇENLER: ”S”  

Türkçe Yama: Tüm Sürümlere Uyumludur. 
%25  Makine çeviri %75 İnsan çeviri olarak hazırlandı.

Kurulum:
Rardan çıkarttığınız dosyayı oyunun kurulu olduğu klasördeki C:\Program Files (x86)\EnGarde\EnGarde\Content\Paks” içine atınız.

LİNKİNDİRME

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama