INSOMNIA: The Ark Türkçe Yama

  

Terk edilmiş bir uzay metropolünde hayatta kalmaya çalışan insan toplumunun yavaş yavaş aşağılanan kalıntıları hakkında bir Dieselpunk bilimkurgu RPG’sidir. Karakterinizi geliştirin, sevgiyle hazırlanmış yerleri keşfedin, özel NPC’ler ve gruplarla etkileşime geçin, ekipman üretin ve bu acımasız dünyada hayatta kalmaya çalışın.

Object 6’ya hoş geldiniz – yeni bir ev arayışında 400 yıllık kasvetli bir yolculuğa çıkan devasa bir uzay istasyonu. Karakteriniz kriyojenik uykudan uyanıyor – nadir görülen bir psikolojik hastalığa yakalanmış ve bilmeden insanlığın son umudunu çıplak ellerinde tutuyor…

Keşif ödüllendirici… ve tehlikeli

70’in üzerinde benzersiz konumda değerli teknoloji ve kaynakları ararken açlık, susuzluk ve yorgunluktan kurtulun. Dikkat edin – INSOMNIA’nın nüanslı dünyası, tehlikeli karakterlerden beklenmedik görevlerin yanı sıra vahşi düşmanları ve ölümcül tehlikeleri gizleyebilir.

Kişiselleştirilmiş yolculuk

Çok sayıda üretilebilir öğe ve ekipmanla birleştirilmiş esnek bir yetenek sistemi ile karakter sınıflarından ve istenmeyen eziyetlerden kurtulun. Ekipmanınızı akıllıca seçin – oyundaki her zırh ve silah türünün kendi taktik erdemleri ve eksiklikleri vardır.

Seçimler önemlidir

Alışılmışın dışında yaklaşımları ve 12 farklı hikaye sonunu teşvik eden ‘dönüşü olmayan noktalar’ ile doğrusal olmayan bir hikayede gezinin. Karakterinizin seçtiği arka plan, NPC’ler ve gruplarla nasıl etkileşimde bulunduğunuzda rol oynar ve belirli görevlerin sonuçlarını etkiler.

Zengin bir evren

Dieselpunk unsurlarıyla neo-noir dünyasını deneyimleyin. Karanlık bir ortam müziği ve çürüyen bir medeniyetin yankılarıyla dolu insan yapımı kıyamet manzaralarına tanık olun.

EMEĞİ GEÇENLER:  ”S”  Beton için harç yetmeyen ”Sage” ”sweaty”

NOT: Tüm sürüme uyumludur. makine çeviri olarak yapıldı. Görev Başlığında Font Sorunu Var. 

Kurulum:
Rardan çıkarttığınız  dosyayı oyunun kurulu olduğu Insomnia_v2\Content\Paks içine atın

Kurulum Şifresi: Yok

LİNK:https://cdn.discordapp.com/attachments/885611163352698891/944547471894413322/TR.rar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama