Forgive Me Father Türkçe Yama

Kendine özgü bir retro korku çizgi roman tarzında yaratılan ve adeta Lovecraft'ın kitaplarından fırlamış gibi hissettiren bu FPS oyununda aklı başında tek kişi olarak cevaplar ve rahatlama arayışı içinde bir yolculuğa çıkıyorsunuz.




Oyun sırasında dinamik olarak değişen ve size ek güç veren çılgınlık seviyenizin farkında olun. Oyun tarzınıza bağlı olarak aktif becerilerinizi seçin ve onları sonsuz kötülüğe karşı savaşmak için kullanın.



Gizli ve ulaşılması zor alanlarla dolu bu Lovecraft'tan ilham alan dünyayı keşfedin ve bu çılgın yerin gizemini çözmek için tüm hikayeyi ortaya çıkarın.



  • 90'ların
    Timelapse animasyonlarından klasik bir FPS hissi, 3D ortamda rakipler ve 2D unsurları; ilk yardım çantaları ve can puanları, yeniden doldurulamayan silahlar, çok sayıda rakiple dinamik savaş sırasında güçlendirmeler.

  • Özel savaş deneyimi
    Bir elinde kutsal yazılar ve diğerinde bilinmeyen bir madde tarafından desteklenen silahlarla, oyuncu insanlıklarını koruma zorluğuyla karşı karşıya kalacak. Ekipmanlarının nasıl gelişeceğine karar vermek ve öngörülemeyen rakip ordularını yenmenin yollarını bulmak oyuncuya kalmıştır.

  • Dinamik delilik seviyesi
    Sadece görsel-işitsel deneyimi değil, oyunun kendisini doğrudan etkileyen, etkisi oyuncunun mevcut çılgınlık seviyesine bağlı olarak değişir.

  • Oyun, çizgi roman tarzında sunulur
    , oyundan herhangi bir ekran görüntüsünün yeni bir çizgi romanın parçası olabileceği, ayırt edici bir çizgi roman görünümünü korumak için tasarlanmış elle çizilmiş grafikler.

  • Doğrudan Lovecraft'ın karanlık romanlarından gelen ruh hali
    Oyun boyunca, oyuncu HP Lovecraft'ın eserlerinin ünlü olduğu korku ve dehşet atmosferini hissedecek. Ebedi kötülüğün okült ve güçleriyle çevrili, umutsuzluk, delilik ve kafa karışıklığı duygularını ve cevapları bulma ve dünyaya bir tür akıl ve akıl sağlığını geri getirme konusundaki yakıcı ihtiyacı deneyimleyin.

  • Pek çok iklim seviyesi ve çeşitli hayvanlarla
    ilgili bilgiler Tamamen elle yapılmış, ele geçirilmiş sakinlerden en kötü kabuslarınızdaki canavarlara kadar uzanan ilginç düşmanlarla dolu farklı bir dünya.


  • Her biri kendi benzersiz gelişim ağacına sahip iki kahraman arasından seçim yapabilirsiniz . Hikayeyi bir rahip ya da gazetecinin bakış açısından deneyimleyin.




EMEĞİ GEÇENLER:  ”S”  

Türkçe Yama: Tüm Sürümlere Uyumludur. Yama  Makine çeviri olarak hazırlandı.

Kurulum:
Rardan çıkarttığınız dosyayı oyunun kurulu olduğu klasördeki “Forgive Me Father\FMF\Content\Paks” içine atınız.

LİNKhttps://cdn.discordapp.com/attachments/946462968151932949/962095398636384316/FMF-TR.rar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama