Hogwarts Legacy için Yeni Oynanış Videoları Yayınlandı

  

 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software, Hogwarts Legacy'nin PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. Switch versiyonu yeni duyuruldu.
 
Ekip, özel olarak düzenlenen State of Play etkinliğinde PlayStation 5'te 14 dakikalık oynanış görüntülerini içeren bir dizi video paylaştı. Aynı zamanda oyunun dünyası ve sistemleri hakkında da bir dizi ayrıntı yayınlandı.
 
Hogwarts Legacy, ilk kez Harry Potter kitaplarında yer alan dünyada geçen sürükleyici bir açık dünya aksiyon RPG oyunudur. Bilinen ve yeni bölgelere uzanan bir yolculuğa çıkın, fantastik canavarları keşfedin, karakterinizi özelleştirin ve iksirler üretin, sihir yapmada ustalaşın, becerilerinizi yükseltin ve olmak istediğiniz sihirbaza dönüşün.

1800'lerdeki Hogwarts'ı deneyimleyin. Karakteriniz, sihirbazlar dünyasını yok etmekle tehdit eden kadim bir sırrın anahtarını elinde tutan bir öğrenci. Müttefikler kazanırken, Karanlık sihirbazlarla savaşırken ve en sonunda sihirbazlar dünyasının kaderine karar verirken Hogwarts'ta yaşama hissini keşfedin. Kendi mirasınızı kendiniz oluşturacaksınız.
 
Yayınlanan videolar
 
 
 
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama