Söylenti: Age of Mythology Serisi için Yeni bir Proje Microsoft'un Planlarında

Age of Mythology, Microsoft'un fikri mülkiyeti arasında kalan dizinin olası geri dönüşüne dair açık bir imada bulunan bir çift tanınmış içeriden arasındaki kısa ve özlü alışveriş sayesinde İnternet'te geri döndü.

Bu, Age of Mythology'nin olası bir geri dönüşünün çok iyi bir fikir olacağı konusunda hemfikir olan Windows Central gazetecisi Jez Corden ve VentureBeat gazetecisi Jeff Grubb hakkında. Kesin olmak gerekirse, bu, son birkaç saat içinde Twitter'da gerçekleşen ve aşağıda tekrarlanan bir değişimdir.

Jeff Grubb'un yanıtladığı Jez Corden, "Age of Mythology harikaydı" diyor, "yine havalı olabilir." Açıkçası, bu pek bir şey ifade etmiyor ve çoğu zaman ayrıntıya giren içeriden kişiler için bile çok belirsiz, ancak dizinin geri dönüş olasılığını akla getiriyor.

Öte yandan, Microsoft'un kendisi 2019'da Age of Mythology'nin bir biçimde geri döneceğini bildirdi. Microsoft'un o sırada seriden sorumlu kreatif direktörü Adam Isgreen şunları söyledi:

Üç Age of Empires ve ardından Age of Empires 4'ün Kesin Sürümlerini bitirdikten sonra, Myth ile neler yapabileceğimizi göreceğiz. Bu diziyi sevdiğim için bırakmayacağız ve geri getirmenin bir yolunu bulacağız.

Ve o zamandan beri, aslında, üç klasik Age of Empires ve Age of Empires 4'ün Kesin Sürümleri çıktı, bu yüzden Age of Mythology'nin geri dönüş zamanı geldi.

Projenin remake mi, remaster mi yoksa yeni bir bölüm mü olacağı henüz belli değil. Her durumda, resmi bir açıklama gelene kadar bunu bir söylenti olarak kabul edelim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama