Söylenti: Ghost Recon Wildlands'ın Yaratıcıları AAA Nişancı Oyunu Üzerinde Çalışıyor

İçeriden tanınmış Nick Baker, Ubisoft'un Ghost Recon Wildlands'ın yaratıcısı Ubisoft Paris'te geliştirilmekte olan henüz duyurulmamış bir AAA nişancı oyunu üzerinde çalıştığını açıkladı.

XboxEra podcast'inin son bölümünde açıklanan haberler, Tom Henderson'ın Ubisoft'un E3 2022 öncesindeki 20 oyunluk büyük etkinliğini açıklamasından birkaç gün sonra geldi.

Söz konusu nişancı etkinlikte açıklanacak mı? Söylemesi zor ve ayrıntılar hala az: Baker bunun yeni bir fikri mülkiyet mi yoksa zaten iyi bilinen bir dizinin bir sonraki bölümü mü olacağını bilmiyor.

Ubisoft'un yapımında zaten yeterince olduğu göz önüne alındığında, yeni projenin çok oyunculu olması pek olası görünmüyor, büyük olasılıkla tamamen tek oyunculu bir ürün olacak, ancak işbirliği olasılığı da var.

Bahsedildiği gibi, Ubisoft Paris'in önceki oyunu Ghost Recon Wildlands, 2017'de çıktı ve genel olarak eleştirmenler ve izleyiciler tarafından olumlu karşılandı, ancak bazı dengeleme sorunları ve çok geleneksel bir açık dünya ile gölgelendi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama