Söylenti: Yaklaşan Grand Theft Auto 6'dan iki Oyuncunun Adı Belli Oldu

Geçen ay, Rockstar Games sonunda Grand Theft Auto 6'nın sözde yeni nesil konsollar ve yalnızca PC için geliştirilmekte olduğunu doğruladı. Rockstar, onaydan bu yana oyun hakkında hiçbir şey söylemedi ve bunun ne zaman değişeceği konusunda bir bilgi yok. Her zaman sahip olduğumuz şeye sahibiz - bir sürü söylenti, rapor, sızıntı ve spekülasyon. Sonuncusu, oyun üzerinde çalışan bazı aktörler hakkında rapor veren Matheusbr9895'ten geliyor. Bilgiler güvenilirse, GTA 6'nın oyuncu kadrosunun ortaya çıktığı ilk vaka bu.

Sızıntıya göre oyunda Jorge Consejo ve Guy Fort rol alacak. Rockstar Games'in genellikle tercih ettiği bu oyuncuların hiçbiri ünlü değil. Rockstar Games, yıllar boyunca birçok büyük isimle çalışmış olsa da, daha az bilinen oyuncuları oyunlarına, özellikle başrollerde oynamayı seviyorlar. Ve genellikle bu oyunculuk yetenekleri oyunlarda minimum deneyime sahiptir.

1979 doğumlu Jorge Consejo, en çok çeşitli İspanyol yapımlarındaki çalışmaları ile tanınır. Guy Fort'un yaşı IMDB sayfasında listelenmiyor, ancak kariyeri 2002'de başladı. IMDB sayfasına göre, en çok Broadway'deki çalışmaları ile tanınır.

Ne yazık ki, sızıntı yapan kişi aktörlerin oyunda olduğunu söylerken, hangi rollerde yer aldıklarına dair herhangi bir bilgi veya ayrıntı açıklamaz. Ana roller için seçildikleri varsayılabilir, çünkü daha azını dağıtmanın anlamı ne? Ancak bu şimdilik sadece bir tahmin. Sonraki iki GTA yıldızı veya aynı satıra sahip karakterler olabilir.

Her zaman olduğu gibi, burada her şeyi bir tutam tuzla alın, çünkü bunlar sadece söylentiler. Bunların hiçbiri doğrulanmadı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama