Alaskan Truck Simulator, Future Games Show'da Yeni bir Fragman Alacak

Hayatta kalma unsurlarına sahip klasik bir Alaska yol sürüş simülatörü olan Alaskan Truck Simulator , Future Games Show'da (25 Mart Moskova saatiyle 01:00)bir fragman alacak Çıkış tarihi henüz bilinmiyor ancak belki de geliştiriciler etkinlikle ilgili en azından bazı ipuçları verebilir.

Alaska'da ata binmeye karar veren yolcuları sert kışlar ve görkemli sıradağlar bekliyor. Bir kamyon şoförünün hayatı zayıflar için değildir. Yalnızca en ısrarcı ve sabırlı sürücüler yeni kamyonlara ve ekipmanlara ve daha zor görevlere erişebilecek. Kaybedilen kontrol - hasarlı arabalar ve kargo nedeniyle kayıplara uğramaya hazır olun.

Oyuncu sadece arabanın durumuna bakmakla kalmayacak, aynı zamanda kamyon şoförüne de göz kulak olacak. Zamanla açlık ve yorgunluk kaçınılmaz olarak size gelecektir, bu yüzden sürücüyü beslemeye ve yatağa yatırmaya hazır olun. Kamyon da biraz bakım gerektiriyor: yakıt ikmali, yağın ve aşınmış parçaların değiştirilmesi, kışın tekerleklere zincir takılması... Yol boyunca birçok zorluk olacak, ancak üstesinden gelebilirsiniz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama