Söylenti: Star Wars Jedi: Fallen Order 2, Mayıs Ayındaki Star Wars Kutlamalarında Tanıtılacak

Bu yılın başlarında EA, Respawn Entertainment'ın biri Star Wars Jedi: Fallen Order olmak üzere üç yeni Star Wars oyunu üzerinde çalıştığını resmen doğruladı. Birçoğu, oyunun bu yaz EA'nın yıllık Play Live etkinliğinde bütünüyle yer almasını bekliyordu, ancak şirket kısa süre önce bu yılki etkinliğin iptal edildiğini duyurdu.

Peki Star Wars Jedi: Fallen Order 2'den (ya da en sonunda adı ne olacaksa) geriye ne kaldı? GamesBeat gazetecisi Jeff Grubb'a göre oyun, daha önce COVID nedeniyle iptal edildikten birkaç yıl sonra geri dönen yıllık bir etkinlik olan Star Wars Celebration'da Mayıs ayında duyurulacak.

Bunu Mayıs'ta Star Wars Celebration'da öğreneceğiz. İşte o zaman olacak. Bu yüzden gözünüz üzerinde olsun, çünkü o zaman olacak.

Bu yılki Yıldız Savaşları Kutlaması, 26-29 Mayıs tarihleri ​​arasında Anaheim, California'da gerçekleşecek. Grubb daha önce bir Star Wars Jedi devam filminin E3'ten bir süre önce açıklanacağını belirtmişti ve Star Wars Celebration'daki duyuru bununla tutarlı. Bu arada, tanınmış endüstri içeriden Tom Henderson da daha önce, oyunun 2022'nin 4. çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanan Mayıs sunumunun muhtemel olduğunu belirtti.

Fallen Order devam oyununa ek olarak, Respawn Entertainment ayrıca yeni bir birinci şahıs nişancı Star Wars üzerinde çalışıyor ve ayrıca bir Star Wars strateji oyunu oluşturmak için yeni kurulan stüdyo Bit Reactor ile ortaklık kuruyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama