Söylenti: Assassin's Creed Rift 2023'ün ilk Yarısında Çıkacak, Infinity ise 2024-2025'i Hedefliyor

Ubisoft kısa süre önce 2020 açık dünya oyunu için büyük bir yeni genişleme olan Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok'u piyasaya sürdü, ancak beklediğiniz gibi, yayıncının şimdiye kadarki en büyük fikri mülkiyeti haline gelen şey üzerinde yapacak çok işi var.

Yakın tarihli bir rapor, Ubisoft'un Assassin's Creed Valhalla için bir genişleme olarak başlayan ancak geliştirme sürecinde bağımsız bir oyuna dönüşen Assassin's Creed Rift üzerinde çalıştığını iddia etti. Bu rapor oyunun 2022'nin sonlarında çıkacağını iddia etse de, içeriden ünlü Tom Henderson tarafından Xfire'da yayınlanan yeni bir rapor aksini öne sürüyor.

Henderson, Assassin's Creed Rift'in şu anda 2023'ün ilk yarısında piyasaya sürülmesinin hedeflendiğini söyledi. Ubisoft'un, Assassin's Creed'in bir sonraki ana bölümü olan Assassin's Creed Infinity'nin çıkış planına dayanarak bu zaman çizelgesine karar verdiği iddia ediliyor.

Daha küçük bir ölçekte Rift'in, Assassin's Creed Valhalla'da öne çıkan bir karakter olan Basim Ibn Ishaq'ı ana karakter olarak oynaması bekleniyor ve vurgu açık dünya RPG'sinden ziyade gizli olacak.

Assassin's Creed Infinity'ye geri dönersek, oyunun bir yıldan daha kısa bir süre önce geliştirilmekte olduğu resmi olarak doğrulandı ve Henderson'a göre hala "üretimde biraz erken". Oyunun 2024 veya 2025'te piyasaya sürülmesi bekleniyor ve bu da önceki raporlarla uyumlu.

Bu arada Henderson, Assassin's Creed Infinity'nin "gelecekteki tüm Assassin's Creed oyunlarını tek bir canlı hizmette birbirine bağlayacağını" ve Animus'un farklı ortamlarda ve zaman dilimlerinde geçen hikayeleri ve daha fazlasını birbirine bağlayacak merkezi bir merkez olacağını belirtiyor. oyuna eklenecektir.

Assassin's Creed Infinity veya Assassin's Creed Rift'in ne zaman resmi olarak açıklanacağına dair henüz bir haber yok, ancak Henderson, Ubisoft'un yakın gelecekte 20 duyurusu ve güncellemesi olduğunu, bu nedenle Rift'in en azından onlardan biri olma şansı olduğunu söylüyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama