Orbit.industries Türkçe Yama


Uzayda kimse senin çığlık attığını duyamaz - ne muzaffer bir çığlık, ne de hüsran dolu. Peki, her şeyin Kaptanı olduğunuzda, Uzay Pioneer ne olacak?


🛰️ MUHTEŞEM BİR GÖRÜNÜM OLUŞTURUN

Unreal Engine 4 tarafından sağlanan muhteşem görsellerden yararlanarak istasyonunuzu tam bir 3D görünümde mükemmel bir şekilde inşa edin, kurun ve yeniden tasarlayın Güzelliğine hayran olmak için yakınlaştırıp uzaklaştırarak, eserinize 360 ​​derecelik bir görünümle bakın.

Geliştirme ekibinin sonsuz oyun gökyüzünde gerçekçi bir şekilde oyun içi görselleştirmeler sağlamak için haftalarca araştırma yaparak geçirdiği muhteşem oyun içi yıldız takımyıldızlarına, bulutsulara ve gezegenlere bakın.

🔢 ÖZET ODAKLANMA

Üretim döngülerini, kaynakları ve bunların dağıtımını izleyin ve ayarlayın. Ya verimliliğe ya da verimliliğe odaklanın , her şeye çalışkan bir elektronik tablo ustası gibi davranın - ancak istasyonunuzu muazzam bir mühendislik başarısı haline getirmek için en iyi bağlantıları, köşeleri ve krankları tasarlamanıza yardımcı olacak bir devre kartına benzeyen soyut bir düzen sistemi ile!


📈 EKONOMİ, HATALAR VE DAHA FAZLASI!

Eşsiz bir ekonomik sistem size önemli bir hedef sunar - istasyonunuzu verimli ve karlı hale getirin veya başarısız olun!

Bununla birlikte, normal iş rotası, bir dizi kesinti ile kesintiye uğrayabilir: bilgisayar korsanlarının saldırılarından, her bir modülün ve sisteminin, istasyonun yönetimini gerektirdiği hatalara ve arızalara kadar.

Ayrıca, üretim zorluğu göz önüne alındığında, üretiminiz aşırı yüklenebilir - bu nedenle planlayın, yürütün ve kusursuz bir şekilde tasarlayın !

🪐 BİLİNMEYEN GEZEGENLERİ KEŞFEDİN

Belirli bir gezegeni dünya haline getirmeniz, onu yaşanabilir hale getirmeniz ve kaynak çıkarmayı kolaylaştırmanız gereken 3 farklı kampanya görevi vardır . Bir arka plan anlatısı ile inşa edilen bu görevlerin her biri, istasyonunuzu hedeflerini başarılı

bir şekilde gerçekleştirecek şekilde inşa etmek için iki oyun moduna odaklanmanızı sağlar . En verimli, en çalışkan mı olacaksınız, yoksa grafiksel olarak en çekici modül kurulumuna mı sahip olacaksınız? Görev başarılı olduğu sürece her şey yolunda gider!






EMEĞİ GEÇENLER:  ”S” 

Türkçe Yama: Tüm Sürümlere Uyumludur. Yama  Makine çeviri olarak hazırlandı.%50 El ile düzenlendi

Kurulum:
Rardan çıkarttığınız dosyayı oyunun kurulu olduğu klasördeki “orbit.industries\Lithium\Content\Paks” içine atınız.

LİNK:https://cdn.discordapp.com/attachments/956987874157428827/973182957223301130/Lithium-TR.rar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama