Söylenti: Yeni bir 2D Sonic Macera Oyunu Geliştiriliyor

Yeni bir söylenti, SEGA'nın şu anda yeni bir 2D Sonic oyunu üzerinde çalıştığını gösteriyor. Bilgiler, her zaman güvenilir olmayan ancak zaman zaman doğru olan Zippo adlı çok aktif bir içeriden geliyor.

Buna göre, klasik Mega Drive oyunlarının bir nevi devamı olan Sonic Mania'ya benzer şekilde Sonic Advance ve Sonic Rush'ın devamı olacak. Görünüşe göre Sonic, Tails ve Knuckles olarak oynayabileceğiz. Eğer öyleyse, bu, 2004'ten beri bu oynanabilir karakterlerin üçünü de içeren ilk "modern" oyun olacaktır (Sonic Advance 3).

SEGA'nın Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3, Sonic & Knuckles ve Sonic CD oyunlarının bir derlemesi olan Sonic Origins'i piyasaya sürmek üzere olduğunu biliyoruz. Ancak, bu "sadece" eski bölümlerden oluşan bir koleksiyon ve yeni 2D oyun, uzun süredir hayranlar için büyük bir sürpriz olacak.

Ayrıca SEGA, 2022'de çıkacak bir 3D oyun olan Sonic Frontiers üzerinde de çalışıyor. Yeni bir 2B bölümün var olduğunu varsayarsak, daha sonra olmasa da gelecek yıla kadar gelmeyeceği makul görünüyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama