Söylenti: Bethesda'nın Prey 2 Üzerinde Çalıştığına Dair Söylentiler Var.

Arkane Studios tarafından geliştirilen pek çok oyun arasında Prey evreni, Talos I'in sarsıcı atmosferine hayran kalmış birçok oyuncunun hafızasında özel bir yere sahip.

Beş yıl önce 2017 baharında piyasaya sürülen oyun, orijinal olarak Xbox 360 döneminde piyasaya sürülen bir IP'ye yeni bir hayat verdi.Ancak, yeniden başlatmadan bu yana fikri mülkiyet, en azından görünüşe göre, atıl bir duruma geri döndü. . Bununla birlikte, 2022 yazında Redfall'un piyasaya sürülmesiyle, internette ilgi çekici bir kararsızlık ortaya çıkıyor.

Arkane Studios oyun hayranlarının umutlarını yeniden canlandırmak için, içeriden ünlü "Timur222", daha sonra doğrulandığı ortaya çıkan söylentileri defalarca ortaya koydu. Tweet'lerden de görebileceğiniz gibi, kullanıcı " Bethesda stüdyolarında dolaşan Prey 2 yapısı " hakkında bilgi aldığını iddia ediyor . Ancak, içeriden öğrenenler devam eden bu prototipin, Human Head Studios'ta geliştirilmekte olan orijinal Prey 2 ile doğrudan bir bağlantısı olmayacak. Geliştirme şirketi tarafından yapılan yapıların aslında " yasal nedenlerle " reddedileceği sonucuna varıyor.

Zaten geçen yılın sonunda, Prey 2'nin The Game Awards 2021'de olası duyurusu hakkında daha sonra asılsız olduğu ortaya çıkan söylentiler vardı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama