Assassin's Creed Rift Hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı

Serinin sözde yeni bölümü olan Assassin's Creed Rift , projeyle ilgili birkaç şeyi daha ortaya çıkaran yeni söylentilere konu oldu.

Anonim kalmayı tercih eden içeridekilere göre, Assassin's Creed Rift'in 2023'ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor, ancak Ubisoft 2022'nin sonlarında bir lansmanı tercih ederdi. Tam bir oyun olacak ve yeni konsollar için ücretsiz bir güncelleme sunmayacak. Yani Xbox One veya PS4 sürümlerini satın alan kişi, PS5 veya Xbox Series X ve S sürümlerine yükseltmek için ödeme yapmak zorunda kalacak.

Oyun, Assassin's Creed Infinity için bir teaserın da yer alacağı bir sonraki Ubisoft Forward sırasında duyurulacak (sadece oyunun logosuna sahip bir adamın siluetini göreceksiniz). Teaser fragmanında ilk Assassin's Creed'in baş kahramanı Altair yer alacak, ancak kendisi oyunda olmayacak, ancak macera sırasında oluşacak şiirlerde adı geçecek.

Ubisoft, ilk Assassin's Creed'in güncellenmiş bir sürümünü yayınlamayı planlamamıştı. Ancak Assassin's Creed Rift, Ubisoft'un kendi motoru olan Anvil'in güncellenmiş bir sürümünde çalışmalıdır.

Son olarak Assassin's Creed Rift DLC'ye sahip olmayacak, ancak tamamen bağımsız bir oyun olacak. Ayrıca Nintendo Switch'te Ubisoft Saguenay'ın küratörlüğünde bir bulut versiyonu olarak yayınlanacak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama