Söylenti: NetherRealm Yeni bir Seride bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

NetherRealm Studios'un direktörü Ed Boon, yakın zamanda verdiği bir röportajda, ekibin ne Mortal Kombat serisi ne de Injustice serisi ile ilgisi olmayan tamamen farklı bir oyun üzerinde çalışıyor olma ihtimaline işaret etti .

Ekip direktörü, NetherRealm'in şu anda Mortal Kombat ve Injustice'in çeşitli bölümlerini geliştirmesiyle bilindiğini, ancak yakın gelecekte işler değişecek gibi göründüğünü açıkladı.

Mortal Kombat ve Injustice , Mortal Kombat ve Injustice'i 10 yıldır yayınladığımızı söyleyebilirim Bu kalıbı kırdığımızda, gelecekte ne yapacağımız konusunda çok fazla spekülasyon vardı. Bunun bir nedeni olduğunu söyleyebilirim ve bir sonraki oyunumuzu duyurduğumuzda çok daha anlamlı olacak.

Ancak ayrıntılara girmedi: "Şimdi bir şey söylersem başım büyük belaya girecek" diyerek NetherRealm tarafından geliştirilen yeni oyunun hala yakından korunan bir sır olduğunu, ancak bir şey olabileceğini ima etti. ekibin şimdiye kadar yaptıklarından yeni ve farklı bir şey.

NetherRealm geçtiğimiz günlerde bazı söylentilerin Marvel karakterlerini içerebileceğine dair yeni bir oyuna odaklanmak için Mortal Kombat 11 desteğini sonlandırdı , ancak şu anda tamamen başka bir şey olabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama