Söylenti: Microsoft, Fallout New Vegas'ın devamına ilgi Gösteriyor

Söylentilere göre Fallout New Vegas 2 , " Microsoft'taki müzakerelerin çok erken bir aşamasında . En azından, ünlü içeriden ve yazar Jeff Grubb'un iddia ettiği gibi, geliştirici Obsidian'ın klasik rol yapma oyununun bir devamını yaratabileceğini iddia ediyor.

İnsanlar bu kelimeleri cümle içinde konuşmaya ve söylemeye başladılar ve bu kelimeler "Obsidian" ve "New Vegas 2". Yıllar ve yıllar hakkında. En azından böyle bir şeyi gerçeğe dönüştürmek için ilgi ve konuşma var. Microsoft'taki pek çok kişi bunun işe yarayabileceğini düşünüyor ve bunun gerçekleşmesine büyük ilgi var.

Fallout: New Vegas , Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan 2010 yapımı bir aksiyon rol yapma oyunudur Oyun, Fallout serisinin bir dalı ve Arizona, California ve Nevada'dan oluşan bir bölgeyi kapsıyor.

2013 yılında Obsidian CEO'su Fergus Urquhart şunları söyledi:

Oh, Fallout: New Vegas 2'yi yapmayı çok isteriz. Bu harika olurdu. Fallout 1'den Fallout 2'ye geçiş söz konusu olduğunda, ikisini biraz daha sıkı bağlamaya çalıştık. Bu sadece "Ah, onu 2.000 mil öteye götüreceğiz" değildi. Yani Fallout: New Vegas 2 - ya da sadece yeni bir Fallout - yapıyor olsaydık, muhtemelen onu dahili Bethesda ekibinin yaptığından ayırırdık. Batı Yakası insanı olduğumuz için Batı Yakası'nda bırakırdık. Doğu Yakası'ndanlar, bu yüzden mantıklı.

Microsoft , Obsidian'ı 2018'de satın aldı . Şirket daha sonra 2021'de Bethesda Softworks'ün ana şirketi olan ZeniMax Media'yı satın aldı .

Bu hamle ile Xbox Game Studios, Bethesda Game Studios, id Software , ZeniMax Online Studios , Arkane, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog ve Roundhouse Studios'un eklenmesiyle 15'ten 23 geliştirme ekibine ulaştı .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama