Forza Horizon 5 için İlk DLC Yakında Gelebilir

En azından Xbox Insider Hub'ı takip eden Twitter hesabı Aggiornamenti Lumia , uygulamaların henüz tanıtılmamış ürünler ve uzantılar için sıklıkla göründüğünü iddia ediyor.

Microsoft, Xbox Insider Hub aracılığıyla WOODSTOCK_DLC_FLIGHT'ı test etmeye başladı.

Woodstock, Forza Horizon 5'in dahili kod adıydı , bu da muhtemelen ilk genişlemenin yakında duyurulacağı anlamına geliyor. Xbox Mağazası listesine göre, "Kullanılabilir olduklarında iki oyun genişletmesi içerir. Her genişletme yeni bir konum, araçlar ve oynanış sunacak."

Forza Horizon 4 genişleme paketi Fortune Island ve Lego Speed ​​Champions genişletmelerini içeriyordu .

Fortune Island'da oyuncular zorlu araziye sahip dağlık bir adaya seyahat edecekler Genişletme, Horizon serisi tarihindeki en büyük dağ yolunu içeriyor. Ayrıca temel oyunda kullanılabilecek 10 araç ekler.

Lego Speed ​​​​Champions , çevrenin çoğunun Lego'dan yapıldığı oyunda yeni bir konum olan Lego Valley'i ekledi. Bu genişleme, bazıları gerçek Lego setlerine dayanan popüler arabaların 5 Lego versiyonunu ekledi.

Genişlemenin nerede gerçekleşeceği şu anda belli değil, ancak Forza Horizon 4'ün çıkış kadansını takip ederse , DLC'nin ilk bölümünün ana oyuna benzer küçük bir bölge olması muhtemeldir.

Daha önceki genişletmelerde Forza serisi, Lego ve Hotwheels ile ortaklık kurmuştu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama