Firegirl: Hack ‘n Splash Rescue Türkçe Yama

 

Kariyerine başlayan genç bir kurtarma görevlisinin rolünü üstlenin. Güvenilir bir balta ve aynı zamanda bir jet çantası görevi gören yüksek basınçlı yangın hortumuyla donanmış olan Firegirl, şehir genelindeki acil durum çağrılarına yanıt verir. Firegirl, her yangında mahsur kalan tüm sivilleri kurtarabilecek mi? Bu yangınların şehri neden sardığının gerçeğini ortaya çıkarabilir mi? En tepeye kadar uzanan bir gizem içinde öğrenin…

Ormanlar, lüks oteller, trenler ve apartman blokları arasında usule göre oluşturulmuş seviyelerde yeni yangınlara yanıt verin.

Firegirl olay yerine vardığında, yangına yakalanan tüm sivilleri kurtarmak için yalnızca birkaç dakikası vardır! Kükreyen alevleri söndürün, engelleri aşın ve korkak ateş canavarlarını söndürün, hortumunuzu kullanarak zıplamalarınızı hızlandırın ve mahsur kalanları (ve kedileri) kurtarmak için yüksek yerlere ulaşın.

Ekipmanınızı yükseltmek ve yeni personel kiralamak için görevler arasında İtfaiyede takılın. Bir sonraki görevinize hazırlanmak için alamadığınız tüm yardıma ihtiyacınız olacak!

EMEĞİ GEÇENLER:  ”S” 

NOT: Tüm sürüme uyumludur. Yama makine çeviri olarak yapıldı.

Kurulum:
Rardan çıkarttığınız dosyayı oyunun kurulu olduğu klasördeki “Firegirl Hack n Splash Rescue\FireG\Content\Paks” içine atınız.

Kurulum Şifresi:  Yok

LİNK:https://cdn.discordapp.com/attachments/885611163352698891/944966100146331740/FireG-_TR.rar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama