Söylenti: Ronda Rousey, WWE 2K22'de DLC Olarak Görünecek

Ronda Rousey, yıllarca yenilmediği UFC'deki inanılmaz galibiyet sayısı sayesinde bir yıldız oldu. Ronda Rousey, 2015'te Holly Holm'a ve ardından 2016'da Amanda Nunes'a kaybedene kadar arka arkaya 12 UFC dövüşü kazandı. WrestleMania'nın ana etkinliğinde yarışan ilk kadınlardan biri.

Rousey kısa süre önce WWE'ye geri döndü ve 2022 Royal Rumble maçında sürpriz bir şekilde göründü ve WrestleMania 38'de WWE SmackDown Kadınlar Şampiyonası için Charlotte Flair'e meydan okumasına izin verdi. WWE 2K22 temel oyun listesi , ancak görünüşe göre yayınlandıktan sonra DLC olarak ekleme planları var.

Sports Gamers Online tarafından bildirildi. Rapora inanılırsa, WWE, 2K Sports'tan Rousey'i WWE 2K22 video oyununa dahil etmesini istedi. Hayranların WWE 2K22'de görünmesi için tam olarak ne kadar beklemesi gerektiği belli değil, ancak Season Pass'in bir parçası olarak oyun için planlanan birkaç DLC paketi var.

Rousey daha önce WWE 2K20 listesinde oynanabilir güreşçilerden biri olarak yer aldı ve genel reytingi 90'dı. WWE 2K22'ye gelirse, reytinginin ne kadar düştüğünü görmek ilginç olacak. Şu anda, Rousey WWE kariyerinde sadece bir maç kaybetti ve geri dönüşünden beri kaybetmedi. Öte yandan, WWE'ye uzun süre ara vermesi genel reytingini oldukça düşürebilir.

Becky, Rousey'i yenen tek WWE yıldızı olduğundan, Rousey'nin reytinginin Becky Lynch'in WWE 2K22'deki reytingiyle nasıl karşılaştırıldığını görmek kesinlikle ilginç olacak.

WWE 2K22, 11 Mart'ta PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X için çıkıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama