Resident Evil Oyunları PS5 ve Xbox Series için de Yayınlanacak

 
 
Capcom, 2022'de PlayStation 5 ve Xbox Series için Resident Evil 2, Resident Evil 3 ve Resident Evil 7 biohazard'ı piyasaya süreceğini duyurdu. Her üç oyun da Ray Tracing ve 3D ses gibi son teknoloji özellikleri içerecek. PlayStation 5 sürümü ayrıca dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyicilere sahip olacak.
 
PlayStation 4 veya Xbox One'da Resident Evil 2, Resident Evil 3 ve Resident Evil 7: biohazard'a sahip olan kullanıcılar, hiçbir ek ücret ödemeden PlayStation 5 veya Xbox Series sürümlerine yükseltebilecek. PC kullanıcılarına da bir ücret ödemeden güncelleme sunulacak.
 
Resident Evil 2, daha derin bir hikaye deneyimi için baştan aşağı yeniden inşa edildi. S.T.A.R.S.'ın hikayesini anlatan Resident Evil 3, Capcom'un tescilli RE Motoruna aktarılarak yeniden düzenlendi. Aynı şekilde Resident Evil 7 biohazard'da son teknoloji özelliklerle desteklendi. 

Resident Evil 7: Biohazard Hakkında

Üç yıl önce eşi Mia’nın öldüğünü düşünen Ethan Winters, beklenmedik bir şekilde gelen gizemli bir çağrı üzerine Louisiana eyaletindeki Dulvey kasabasına gidiyor. Korku dolu bir maceraya yelken açacağımız olaylar da bu şekilde gelişiyor.

Resident Evil 2

1998 yılında çıkmış olan orijinal oyunun yenilenmiş sürümü 2019 yılında satışa sunulmuştu. Ağabeyi Chris Redfield’ı aramak için şehre gelmiş olan Claire Redfield ile çaylak polis memuru Leon S. Kennedy’nin korku dolu macerasında, hayatta kalmaya çalışarak Raccoon Şehri’nden sağ salim kurtulmaya çalışıyoruz.

Resident Evil 3

Serinin devam oyununda bir kez daha Jill Valentine rolünde olacaksınız. Orijinal oyundaki Konak Hadisesi’nden kurtulmayı başaranlardan bir tanesi olan Jill Valentine, aynı zamanda Umbrella Şirketi’nin Raccoon Şehri’ndeki zulmüne tanık olan son kişilerden bir tanesidir. Şirket ise onu durdurabilmek için çareyi nihai gizli silahı Nemesis’i devreye sokmakta buluyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama