Heart of Madness Güncellemesi Yeni Keşif, Silahlar ve Düzeltmelerle Çok Yakında PTS New World'e Geliyor

Heart of Madness Mart Güncellemesinin yakında PTS'ye gelmesiyle, Test Sunucusunda deneyimleyebileceğiniz içeriğin bir kısmına, sonunda Yeni Dünya ana oyununda görünmeden önce ilk bakışı paylaşmaya karar verdik. .

Sefer

Bu güncelleme, ana hikayeyi ve Isabella'nın hikayesini tamamlayacak. The Tempest's Heart, 5 oyunculu bir keşif seferidir. Gearscore'u 550 veya daha yüksek olan 60. seviye gezginler için önerilir

Yeni Silah: Blunderbuss

Blunderbuss, güçlü yakın ve orta menzil hasarı ile birlikte yüksek hareket kabiliyeti sağlayan bir menzilli silahtır. Bu, Güç ve Zeka ile ölçeklenen ilk silahtır. Blunderbuss, oyuncunun oyun tarzlarından birini seçmesine izin verecek iki geliştirme seçeneğine sahiptir:

  • "Çevreleme" dalı, düşmanın yüzüne daha fazla kurşun bırakmaya yardımcı olacak mesafeyi azaltmak için tasarlanmıştır;
  • Öte yandan Kaos şubesi, mesafenizi korumaya ve alanları patlayıcı AoE hasarı ile doldurmaya odaklanmıştır.

Blunderbuss'ın piyasaya sürülmesiyle eş zamanlı olarak, geliştiriciler efsanevi silah için yeni bir dizi görev yayınlayacak. 60. seviyeye ulaştıktan ve yeni silah becerisini en üst düzeye çıkardıktan sonra, oyuncular bu göreve başlamak için Ebonscale Reach Settlement'de Wang Tang Zhi ile iletişime geçmelidir.

Yeni deneyimler, denge güncellemeleri ve hata düzeltmeleri

Hikayenin tamamlanması ve yeni Blunderbuss silahının tanıtımının yanı sıra güncelleme, vahşi doğada yeni karşılaşmalar, çeşitli silahlarda önemli denge değişiklikleri ve çok sayıda hata düzeltmesi içeriyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama