Pathfinder: Wrath of the Righteous için Inevitable Excess DLC Çıkış Fragmanı Yayınlandı

 


RPG Pathfinder: Wrath of the Righteous için ilk hikaye DLC Inevitable Excess yayınlandı . Yeni kampanya, seviye 20 ve üzeri karakterler içindir ve daha sonra ana kampanyada kullanılabilecek yeni yeteneklerin kilidini açmanıza izin verir.

Fragman, dünyanın kendisi çökerken, gerçekliğin dokusunu yırtıyormuş gibi görünen garip anormallikler ortaya çıkarken kıyamet havası veriyor. Siz ve grubunuz, Valmallos adlı ilkel bir Kaçınılmazın sizden yardım istediği Axis'e seyahat edeceksiniz.

Valmallos, evren için tehdit oluşturan sihrin izinsiz ve deneysel kullanımlarının peşindedir ve işler biraz kontrolden çıkıyor gibi görünmektedir. Efsanevi, yarı ilahi ve ilahi güçler Golarion gezegeninde birleşti ve bunun " maddi düzlemi istikrarsızlaştırma riski " olduğunu söylüyor .

Valmallos, birinin durumdan yararlandığından ve hatta durumdan sorumlu olabileceğinden şüpheleniyor - ve onları avlamak ve planlarına son vermek sizin işiniz.

Inevitable Excess artık hem tek başına hem de Season Pass'in bir parçası olarak mevcut ve temel oyun için büyük güncelleme 1.2.0 ile birlikte yayınlanıyor. Bu yama hakkında daha fazla bilgiyi Steam'de bulabilirsiniz .

Fragman videosu



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama