Söylenti: FIFA 23, Platformlar Arası Oyun için Tam Desteğe Sahip Olacak

Futbolu takip eden herkesin size söyleyebileceği gibi, FIFA oyunları oldukça popülerdir. Ancak, EA'nın FIFA lisansı üzerindeki boğucu kontrolü giderek daha belirsiz hale geliyor; FIFA geçen yılın sonlarında daha fazla geliştiriciye lisans verdiğini duyurdu. Bu, EA'nın, organizasyonla görünüşte sorunlu bir ilişki nedeniyle FIFA oyunlarının adını değiştireceğini açıklamasından kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

FIFA'nın geleceği şüpheli gibi görünse de, yeni bir söylenti, bir sonraki oyunda bazı ilginç iyileştirmelerin olabileceğini gösteriyor: Görünüşe göre bu yıl daha sonra piyasaya sürülecek olan bir sonraki oyunda FIFA 23 crossplay görünecek.

İçeriden tanınmış Tom Henderson'a göre, FIFA 23 crossplay, tüm oyun modları için bir sonraki oyunda gelecek. Eğer doğruysa, bu PC ve konsol oyuncularının birlikte oynayabilecekleri ilk kez olacak. PC, PlayStation ve Xbox esasen bir oyuna ve bir maç havuzuna erişime sahip olacak.

Henderson raporunda açıklananların hepsi bu değil. EA, birleşik, birleştirici bir FIFA deneyimi yaratma misyonunun bir parçası olarak dünya çapındaki liglerle lisans ortaklığını genişletirken, FIFA 23'te hem Erkekler hem de Kadınlar Dünya Kupaları yer alacak. Buna ek olarak, yaklaşmakta olan oyunun, Hypermotion'un hareket yakalama teknolojisinde "on kat" bir iyileştirme de dahil olmak üzere birkaç başka genel iyileştirmeye sahip olduğu söyleniyor.

FIFA 23'ün oynaması ücretsiz bir oyun olacağına dair söylentiler vardı, ancak Henderson bunun tek bir onayını duymadı. Bir sonraki FIFA oyunu beklendiği gibi premium olacak gibi görünüyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama