Söylenti: F1 2022'de Süper Arabalar Çapraz Oyun ve VR Olacak Ancak Kariyer Modu Olmayacak

Tanınmış gazeteci ve içeriden Tom Henderson tarafından yazılan bir makaleye göre, F1 2022, çapraz platform oyunu ve süper arabalar dahil olmak üzere diziye birçok yeni özellik getirecek.

Henderson'ın kaynaklarına göre F1 2022'deki en önemli değişiklik, klasik kariyerin yokluğu olacak ve bunun yerini "F1 LIFE" adlı yeni bir mod alacak. Burada oyuncular, saat ve gözlük gibi "çeşitli lüksleri" satın alma ve toplama imkanı ile Formula 1 sürücülerinin günlük yaşamlarının perde arkası ile yakından ve kişiselleşebilecekler.

Kariyer modunun olmaması dizinin hayranlarını memnun etmeyebilir, ancak Henderson'ın kaynaklarına göre F1 2023'te görünecek. Görünüşe göre geliştiriciler, çalışma programını karşılamak için bu yılki baskıya dahil etmemek zorunda kalmışlar.

Makaleye göre, bir diğer büyük değişiklik, oyuncuların F1 LIFE modunda satın alıp toplayabilecekleri ve bunları oyunun 23 pistinde tek oyunculu veya çevrimiçi çok oyunculu olarak yarışmak için kullanabilecekleri süper arabaların tanıtımı. F1 2022 ayrıca, topluluğun yıllardır istediği bir şey olan çapraz platform oynamayı ve VR kulaklıkları destekleyecek.

Tabii ki, tüm bunları bir tutam tuzla alın, ancak Tom Henderson kendini uzun zamandır güvenilir bir kaynak olarak kurmuştur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama