Epic Games, Black Widow: Recharged, Centipede: Recharged ve Dauntless DLC'lerini Ücretsiz Veriyor

Epic Games Store'daki haftalık çekiliş kapsamında oyunculara Black Widow: Recharged , Centipede: Recharged ve Dauntless DLC'yi alma fırsatı veriliyor 10 Mart 19:00 Türkiye saatine kadar kitaplığınıza oyun ekleyebilirsiniz.

Black Widow: Recharged, Adamvision Studios ve SneakyBox tarafından geliştirilen ve 2021'de Microsoft Windows, Linux ve macOS platformları için Atari tarafından yayınlanan bir 2D arcade shooter oyunudur.

Bu oyunda ağınızı böceklerin saldırısından korumanız gerekiyor. Tüm bu aksiyon, parlak bir görsel tarzda ve harika bir film müziğinde gerçekleşecek. Farklı zorluk seviyeleri, bir kooperatifte bir arkadaşla da oynanabilir.

Centipede: Recharged, Adamvision Studios, SneakyBox ve SneakyBox, Inc. tarafından geliştirilen başka bir arcade shooter oyunudur. ve Atari, Atari, Inc. tarafından yayınlanmıştır. 2021'de Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Windows, Nintendo Switch ve PlayStation 5 platformları için.

Bu oyun, yeni oyun öğeleri, görsel tasarım, 16:9 en boy oranı ve diğer iyileştirmelerle klasiklerin yeniden düşünülmesidir. Daha önce olduğu gibi, burada böcek ordularıyla savaşmanız gerekiyor.

Dauntless, Phoenix Labs, Iron Galaxy Studios ve Phoenix Labs Inc. tarafından geliştirilen bir RPG'dir. ve Epic Games, Phoenix Labs, ISOL GAMES ve Phoenix Labs Inc. tarafından yayınlandı. 2019'da Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformları için.

Verilen "Epic Pathfinder Pack" size üç günlük VIP Club üyeliği ve daha hızlı ilerlemenize yardımcı olacak bir para birimi verir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama