Söylenti: PlayStation Studios, Yeni In Famous ve Sly Cooper Üzerinde Çalışıyor

Resmi duyurudan önce Star Wars Eclipse ile ilgili önemli detayları ifşa etmesiyle tanınan AccountNGT tarafından Twitter'da paylaşılan son bilgilere göre Sony'nin PlayStation Studios'unda geliştirilmekte olan PS5 ve PS4 projeleri arasında yeni In Famous ve Sly Cooper yer alabilir.

İçeriden biri, her zamanki gibi bir tutam tuzla alınması gereken söylenti hakkında ayrıntı vermedi, sadece dizide yeni bir bölümün başladığını söyledi. Bu nedenle, örneğin, hem Sly Cooper'ı hem de Inspiration'ı yaratan stüdyo olan Sucker Punch'ın yaratımlarında yer alıp almadığı açıklanmadı.

Öte yandan AccountNGT, kaynaklarına göre yeni Inspiration'ın duyurusunun yıl sonundan önce gerçekleşebileceğini ikinci bir gönderiye ekledi. Bu detay onaylanırsa, oyun üzerinde yapılan çalışmalar muhtemelen oldukça ileri bir aşamadadır.

Sony, dün çevrimiçi olarak ortaya çıkan bir söylentiye göre 2022'nin son çeyreğinde "son derece popüler" PlayStation serisinin geri dönüşünü açıklayacak ve her şey düşünüldüğünde, Sly Cooper ve In Famous bu kategoriye girebilir. Göreceğiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama