PS5 ve Xbox Series X|S için GTA 5'in Yeni Nesil Sürümünün ilk Ayrıntıları ve Ekran Görüntüleri Yayınlandı

Rockstar Games, resmi web sitesindeki bir gönderide, GTA 5'in PS5 ve Xbox Series X|S sürümlerinin özelliklerinin yanı sıra en yeni nesil Sony ve Microsoft konsollarında bulunan çeşitli grafik modlarını açıkladı.

PS5 ve Xbox Series X|S için GTA 5'in yeni nesil sürümlerinin özellikleri arasında 4K çözünürlük, 60 fps'ye varan kare hızları, daha yüksek kaliteli dokular, HDR ve ışın izlemenin yanı sıra azaltılmış yükleme süreleri, sürükleyici platforma özel 3D ses özellikleri yer alıyor. ve dahası.

Diğer grafik geliştirmeler arasında nüfus ve trafikte artan çeşitlilik, artan bitki yoğunluğu, gölgeler, su yansımaları ve diğer unsurlar aracılığıyla iyileştirilmiş aydınlatma kalitesi yer alıyor. Ek olarak, geliştirilmiş kenar yumuşatma, hareket bulanıklığı, son derece ayrıntılı yeni patlamalar, yangın ve daha fazlasını buluyoruz.

Oyuncular ayrıca Kalite , Performans ve Işın İzlemeli Performans olmak üzere üç farklı grafik modundan birini seçebilecekler Kalite modu , PS5 ve Xbox Series X'te yerel 4K ve Series S'de yükseltilmiş 4K ile 30 fps'de mümkün olan en yüksek görsel kaliteyi elde etmeyi amaçlar. Performans modu, PS5 ve Xbox Series X'te yükseltilmiş 4K ve Series S. Ray için 1080p ile akıcı 60 fps oyun deneyimi sunar. - izlenen performans sonunda artan 4K çözünürlük, 60 fps ve aktif ışın izleme ile en iyi noktaya ulaşır.

PS5'teki GTA 5, özellikle zemin darbeleri, patlamalar ve daha fazlasıyla ilgili olarak DualSense denetleyici özelliklerini de destekleyecektir. Platforma özel özellikler ayrıca PlayStation 5'te Tempest 3D ve Xbox Series X|S'de Spatial Sound desteği içerir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Garde! Türkçe Yama ve Kurulumu

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu

The Ascent Türkçe Yama